Afhentning af skrot

Afhentning af skrot

Skal du have afhentet dit skrot, kan du kontakte os allerede i dag. Vi kan afhente dit skrot, uanset hvor du befinder dig og uanset hvor meget skrot du ligger inde med.

Vi afhenter nemlig skrot i hele Danmark. Vores biler kører rundt i hele landet og afhenter skrot for små, mellemstore og store erhvervskunder.

Vi er en national skrothandler, som sætter en stor ære i at være til stede i dit lokalområde.
Uanset om du skal have afhentet skrot i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kommer vi lynhurtigt og giver dig tilmed en rigtig god pris for dit skrot.

AFHENTNING AF JERN

Her ved Brande Metalkøb tilbyder vi afhentning af jern.

Hvis du ligger inde med gammelt jern, kan du blot ringe til os og aftale et afhentningstidspunkt.

Hvis du har spørgsmål vedr. afhentning af jern, kan du altid kontakte os. Vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak og give dig en pris på dit jernskrot.

  • Vi giver dig nemlig vores bedste priser på jernskrot!

AFHENTNING AF METAL

Hvis du ligger inde med gammelt metalskrot, så kontakt os med det samme.
Vi tilbyder nemlig afhentning af metal og giver dig tilmed de bedste priser på metal.

Hvis du vil have afhentet dit metalskrot og samtidig have den højeste dagspris for dit metalskrot, så er vi din foretrukne produkthandler.
Vi tilbyder altid vores kunder de højeste dagspriser, så er du nemlig altid sikret den bedst mulige pris for dit metalskrot.

PRODUKTHANDLER

Vi er en national produkthandler, som køber alt i jern, metal, elektronik og meget mere.
Vi vil være Danmarks førende produkthandler. Uanset om du søger en produkthandler fra Jylland, Fyn eller fra Sjælland, så vil vi være din foretrukne samarbejdspartner.

Vi er måske Danmarks bedste produkthandler, som altid er fleksible og tager os tid til vores kunder. Når du er kunde ved os, kan du altid forvente en service udover det sædvanlige. Vi er til for vores kunder og der er intet som er vigtigere for os.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på dit gamle skrot, så kontakt os med det samme. Vi sidder altid klar ved telefonen til at tage en snak.