Elektronikaffald

MILJØVENLIG GENANVENDELSE AF ELEKTRONIK


Vi håndterer alt elektronisk affald med miljø og bæredygtighed for øje. Det er vores klare mål at få genbrugt mest muligt af hver enkelt elektronisk enhed, som vi modtager.

Vores personale er uddannet i korrekt håndtering af alle typer af elektronisk affald. Det virker måske som en simpel opgave, men det er mere kompleks end som så. Der er stor variation i hvordan man håndterer affaldet, da det indeholder mange forskellige råvarer og farlige stoffer/affald.

Elektronikaffald

Vi køber disse typer af elektronik

PC tårne (komplette)

PC tårne

Laptops u/batteri

Laptops uden batteri

IT - teleudstyr

IT teleudstyr

Husholdnings-elektronik

Husholdningselektronik

Routere/
modems

Routere og modems

Telecom High-grade

Telecom High-grade

Medium-grade print

Medium grade print

Low-grade print

Low grade print

RAM-kort (Guldkant)

Ram kort

RAM-kort (Sølvkant)

Ram kort sølvkant

CPU (Keramiske)

CPU Keramiske

CPU (Plast u/køler)

CPU Plast uden køler

CPU (Plast m/køler)

CPU plast med køler

ELEKTRONISK AFFALD

Vi genanvender dit elektroniske affald på en miljøvenlig og bæredygtig måde.

Elektronik og teknologi spiller en stadig stigende rolle i vores liv. Derfor bliver der i dag produceret langt mere elektronik end tidligere. Samtidig er udskiftningen af elektronik på arbejdspladserne og i privaten langt større i dag, end for bare få år siden. Denne udvikling er i kraftig vækst, hvilket helt naturligt stiller større krav til hvordan vi behandler og genanvender elektronikaffald. Uden korrekt indsamling og genanvendelse, kan det få store miljømæssige konsekvenser. Derfor er det naturligvis vigtigt, at alt elektronikaffald bliver håndteret korrekt og genanvendt på den bedst mulige måde.

Her ved Brande Metalkøb er vi eksperter i håndtering og genanvendelse af elektronikaffald. Uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson, kan du sælge dit elektronikaffald til os.

Kontakt os med det samme og hør hvor meget vi vil betale for dit elektroniske affald.


SÆLG DIT GAMLE ELEKTRONIK

Få penge for dit gamle elektronikaffald og gør samtidig en forskel for miljøet.

Du kan opnå en meget høj pris og tjene mange penge på dit elektronikaffald. Nogle elektroniske apparater indeholder nemlig meget dyrebare råvarer som fx guld, sølv og palladium – Derfor kan du forvente at få en meget høj pris.

Her ved Brande Metalkøb garanterer vi altid vores højeste markedspris for dit elektronikaffald.

Hvis du er privatperson, kan du komme og aflevere dit elektronikaffald på vores plads i Brande. Hvis du er erhvervsdrivende, kan vi tilbyde afhentning på din adresse eller udlejning af tråd bure, som kan afhentes efter aftale.

Hvis du vil høre mere eller har spørgsmål, kan du give os et kald. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende snak med dig.

Ring til os i dag på 30 63 30 08 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.