Din skrothandler

På denne side finder du de seneste artikler og nyheder omkring os og skrotbranchen. Tag et kig på artiklerne nedenfor.


Produkthandler

Skrot Esbjerg og Ribe

Skal du have afhentet skrot, jern og metal i Esbjerg, Ribe og omegn, så kontakt Brande Metalkøb. Du får altid vores bedste pris for dit skrot. Se mere her!

Produkthandler

Skrot Vestjylland

Skal du have afhentet skrot, jern og metal i Vestjylland, så kontakt Brande Metalkøb. Du får altid vores bedste pris for dit skrot. Se mere her!

Produkthandler

Genbrug af metal

Hvert år genbruger danske skrothandlere hele 1.000.000 tons jern og metal. Før det kan genbruges skal det dog lige forbi en skrothandler.

Produkthandler

Priser på metal

Brande Metalkøb køber alle former for jern og metal. Du får altid vores bedste priser på metal, når du handler med os.

Produkthandler

Tid er penge

Brande Metalkøb er en national skrothandler, som køber og afhenter skrot i hele Danmark. Service, kvalitet og gode priser er omdrejningspunktet.

Produkthandler

Traditionsrig skrothandler

Brande Metalkøb er en traditionsrig familievirksomhed med fast base i det Midtjyske. I flere generationer har virksomheden været førende i skrotbranchen.

Produkthandler

Kobber pris

Sælg dit kobber til os og få vores bedste pris. Du har altid garanteret vores højeste dagspris, når du sælger dit kobber til os. Klik her og kontakt os!

Produkthandler

Jern og metal

Lad os købe dit jern og metal. Du er altid garanteret vores dagspris for dit jernskrot og metalskrot. Klik her og kontakt os med det samme!

Produkthandler

Skrot Aarhus

Skal du have afhentet skrot, jern og metal i Aarhus, så kontakt Brande Metalkøb. Du får altid vores bedste pris for dit skrot. Se mere her!

Produkthandler

Produkthandel

Her ved Brande Metalkøb er vi ikke bange for at kalde os Danmarks bedste produkthandler. Kontakt os allerede i dag!

Produkthandler

Afhentning af skrot

Lad os afhente dit jern, metal - og elektronikskrot. Uanset hvor i landet du har hjemme, så kan vi afhente dit skrot lynhurtigt. Kontakt os allerede i dag.

Produkthandler

Elektronik affald

Du kan sælge dit brugte elektronik til os og tjene gode penge. Vi genanvender og håndterer elektronikaffald med omtanke for miljøet.

Produkthandler

Skrothandler med høje priser

Når du sælger dit skrot til Brande Metalkøb er du garanteret vores højeste dagspriser. Tjen gode penge på dit skrot. Se mere her!

Produkthandler

Skrotpriser

Når du sælger dit skrot til Brande Metalkøb får du altid vores højeste dagspriser. Tjen masser af penge på dit skrot. Klik her!

Produkthandler

Skrothandler

Brande Metalkøb er en national skrot- og produkthandler. Du får altid vores højeste dagspris på dit skrot og selvfølgelig en fremragende service.

Produkthandler

Jern Priser

Hvis du vil have den bedste pris for dit jern, så skal du sælge dit jernskrot til os. Vi giver dig nemlig altid vores højeste dagspris for dit jern – Så du altid er sikret en god handel med fin fortjeneste.

Nyt fra Brande Metalkøb

Vi har en finger på pulsen og holder dig opdateret med vigtige nyheder og relevante emner indenfor skrotbranchen.

Du kan også følge vores blog, hvis du bare søger viden, tips eller gode råd om skrotbranchen.

Vores artikler kan omhandle emner lige fra prisudvikling på jern og metal til hvordan den teknologiske udvikling påvirker skrotbranchen. Vi skriver om alt fra produkthandel i Danmark til hvordan du håndterer og genanvender dit elektroniske affald korrekt. Kort sagt, så kan du læse om alt fra A til Å fra skrotbranchen.

Produkthandler med fokus på miljø

Alt hvad vi gør og alle vores processer er med miljøet for øje. Vi har udarbejdet knivskarpe processer for hvordan vi håndterer forskellige typer skrot, således alt bliver håndteret på en korrekt og miljøvenlig måde.
Alt vores personale bliver oplært og vejledt, således kvaliteten af vores arbejde altid er på det højest mulige niveau.
Det er vigtigt for os, at vores virksomhed tager et socialt ansvar og viser samfundssind. Herunder fylder vores krav og processer omkring miljø utrolig meget.
Alle i skrotbranchen har et ansvar, når det handler om håndtering og genanvendelse af skrot.
Det ansvar påtager vi os gerne og vi kan garantere, at når dit skrot havner ved os, bliver det håndteret på den absolut bedste og mest miljøvenlige måde.

Hvis du vil sikre miljøet bedst muligt, kan du roligt aflevere dit skrot til os.

I de artikler og indlæg du kan læse her på vores blog, vil vi forsøge at synliggøre hvordan vi arbejder i hverdagen og rent praktisk håndterer vores skrot.

Danmarks måske bedste priser på jern og metal

Skrotbranchen er under konstant udvikling og priserne på jern og metal ændres dagligt.
Derfor har vi valgt at følge de aktuelle kurser på London Metal Exchange, som vi opdaterer dagligt. På den måde sikrer vi nemlig altid vores kunder den højeste dagspris.

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder den bedste skrotpræmie og vi sidder altid parate ved telefonen, hvis vi skal tage en snak om priser, afhentning, råd eller vejledning. Vi er nemlig til for vores kunder og ikke omvendt.

Vi er en familievirksomhed som siden starten (for efterhånden mange år siden) har fokuseret på god personlig kundeservice og god forretning. Vi ved at glade kunder også gerne vil have en god og fair betaling. Det skal også være en god forretning for dig og ikke kun for os. Hvis du er glad og tilfreds, så er vi nemlig det samme. Her ved Brande Metalkøb får du med garanti en af de absolut bedste skrotpræmier i Danmark.