Traditionsrig skrothandler

Traditionsrig skrothandler

Skrothandler siden 1992

Brande Metalkøb har siden 1992 taget imod kunder og hjulpet med håndtering af jern og metalskrot.

Det var Henning Weismann der i 1992 startede Brande Metalkøb, og i 2015 blev virksomheden overdraget til sønnen Kenneth Weismann. Siden overdragelsen har der været stor fokus på at skabe en mere moderne og miljøvenlig virksomheden, hvilket allerede nu er inden for rækkevidde. Vi tager idag imod over 30 forskellige typer jern og metalskrot og over 10 forskellige typer elektronikskrot. Og for at sikre dig den bedste dagspris opdatere vi dagligt vores priser fra London Metal Exchange.

Elektronikskrot udvikler sig specielt meget disse år og derfor har vi ved Brande Metalkøb udvidet kraftigt i de typer vi modtager de seneste par år. Den stadig større stigning af produktionen af elektronik skrot, gør at efterspørgslen bliver større og der kan være store værdier i dit skrot, idet flere ting indeholder guld, sølv og palladium og derfor kan du i flere tilfælde få en rigtig høj pris for skrot. - Læs mere her

På den 25.000 kvadratmeter store skrot plads, har der altid været fokus på kundernes individuelle behov og ønsker. Derfor gør vi altid vores bedste, for at finde løsningen der passer dig.

Fokus på miljøet

Siden overdragelsen har der været stor fokus på miljøet og for at skabe de bedste processer for håndteringen af alle typer skrot, på den mest miljøvenlige måde. Vi oplærer og vejleder alt personale i denne håndtering, så vi sikre os den bedst mulige kvalitet. For Brande Metalkøb er det meget vigtigt, at vi tager vores sociale ansvar og derfor fylder krav og processer omkring miljøet rigtig meget.

Afhentning af Jern og metalskrot

Vi afhenter jern og metalskrot i det meste af landet både for private og industri. Samtidig skræddersyer vi også gerne en containerløsning, hvis det er rentabelt for dig.

Vi følger altid dagskurserne på de enkelte produkter og er derfor altid konkurrence dygtig på priserne. Så kontakt os, for at høre hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, i forhold til afhentning af jern og metalskrot.

Du kan kontakte os på 30 63 30 08, eller sende os en mail på: info@bmk.dk.