Skrotpriser

Skrotpriser

Priserne på skrot varierer fra dag til dag.
Generelt er der stor efterspørgsel på mange slags jern- og metalskrot, men afhængigt af markedet, kan skrotpriserne stige og falde fra dag til dag. Derfor garanterer vi hos Brande Metalkøb, at du får vores højeste dagspris på dit skrot. Dette set ud fra den aktuelle kurs på London Metal Exchange, som altså sikrer dig vores højest mulige skrotpræmie.

Der kan være store forskelle i priserne på jernskrot og generelt metalskrot, men den eneste måde at finde ud af præcist hvor meget du kan få for dit skrot, er at kontakte os. Frem for faste skrotpriser kan den varierende dagspris, ende med at give dig som kunde en rigtig god og fair pris for dit skrot.

HØJESTE DAGSPRIS OG SKROTPRÆMIE

Da vi desværre ikke kan oplyse en fast pris på de forskellige typer skrot vi køber, synes vi altid at du skal kontakte os.
Så kan vi snakke om hvor meget skrot du har, og hvad den aktuelle dagspris er.
Priserne er meget forskellige på for eksempel jernskrot og på kobberskrot, da det afhænger af udbud og efterspørgsel og ikke mindst hvordan markedet ser ud.

AFHENTNING AF SKROT

I stedet for at aflevere dit skrot på vores plads i Brande, er det også en mulighed at vi kommer og henter skrottet hos dig.

  • Vi giver dig vores bedste priser på jernskrot.
  • For afhentning skal der være min. 2000 kg. jernskrot, for at det er rentabelt for dig.
  • Afhentningsprisen, fratrækkes jernprisen.

Du har også mulighed for at leje en container, og som regel kan vi afhente dit skrot allerede dagen efter. Skal du bruge længere tid til at fylde containeren op, passer det også fint og vi afhenter når det passer dig. Vi er en national skrothandler, og vores containerservice gælder selvfølgelig i hele landet og ikke kun i vores lokalområde i Jylland.

VI KØBER JERNSKROT OG METALSKROT

Mange er faktisk i tvivl om hvorvidt deres skrot overhovedet har værdi, da det for dem jo er skrot og for eksempel er rester fra en produktion. Men vi køber langt det meste jern- og metalskrot, helt fra små jernspåner, til messingtråd, aluminium og kabler.
Tag et kig på oversigten over hvilke metaltyper vi køber, og kontakt os hvis lige netop dit skrot ikke er på listen.
Chancen for at vi køber lige netop det skrot du har, er rigtig stor. Det er meget vigtigt for os at vores kunder er glade, og derfor vil vi gå rigtig langt for at give dig en god oplevelse, når vi køber dit skrot.

Ligger du inde med værdifuldt elektronikskrot, så læse mere her.

LAD BRANDE METALKØB KØBE DIT SKROT

I mere end 26 år har Brande Metalkøb været en familieejet forretning med et eneste fokus: at købe og sælge jern- og metalskrot.
Derfor ved vi hvordan branchen fungerer og hvordan skrottes håndteres bedst for miljøet.

Hos os får alle parter en god handel og vores kunder får en fair pris og god service.
Kig forbi på vores miljøvenlige plads i Brande eller lad os komme ud til dig og hente dit skrot.

Hvis du er i tvivl om du kan sælge dit skrot, kan du altid kontakte os og høre om dine muligheder.