Skrothandler med høje priser

Skrothandler med høje priser

Siden 1992 har Brande Metalkøb købt jern- og metalskrot fra danskerne.
Vi har en plads på over 25.000 kvadratmeter, der gennem tiden har udviklet sig, for at passe til de aktuelle krav inden for skrotbranchen. På pladsen har vi gennem årene forhandlet rigtig mange tons skrot, hvilket gør os til en erfaren skrothandler.

Hos Brande Metalkøb er vi meget fokuserede på at give vores kunder den bedste oplevelse når de handler med os. Naturligvis vil vi også gerne have at vores kunder får den bedste pris for deres skrot.

HØJESTE DAGSPRIS PÅ JERN- OG METALSKROT

Da efterspørgslen og markedet for jern- og metalskrot hele tiden ændrer sig, er det svært at sætte en fast pris på de forskellige typer skrot. For eksempel er skrotprisen på jern anderledes end på aluminium og kobber, og de kan ændre sig fra dag til dag alt efter efterspørgsel og hvordan markedet ser ud. Men da vi sætter vores priser efter den aktuelle kurs på London Metal Exchange, sikrer vi at vores kunder får vores højeste pris for den givne dag.
Skrotpræmien udbetales i kontanter helt op til 7.999 kr. Beløb over dette udbetaler vi via bankoverførsel. Det er også muligt at få hele beløbet udbetalt via bankoverførsel.

VI HENTER SKROT I HELE LANDET

Det er vigtigt for os, at det er nemt for både vores erhvervs- og privatkunder at handle med os.
Selvom vores fødder er plantet i den jyske muld, kører vi gerne ud og henter skrot i hele landet.
Det er også muligt at låne en gratis skrotcontainer, som vi stiller op hos dig og henter igen, efter du har haft tid til at fylde den op. Uanset om den skal hentes dagen efter, eller du skal bruge lidt mere tid til at fylde containeren op med dit jern- eller metalskrot.
På den måde kan vi samarbejde om at få hentet og senere genanvendt dit skrot, uden besvær for dig som kunde.

Skal du eksempelvis have afhentet skrot nær Århus? Så se mere her.
Skal du eksempelvis have afhentet skrot nær Esbjerg og Ribe? Så se mere her.
Skal du eksempelvis have afhentet skrot i Vestjylland? Så se mere her.

SKROTHANDLER MED ERFARING

Efter så mange år på skrotmarkedet, ved vi hvad vi snakker om, når vi snakker om alle typer af skrot.
Det er vigtigt for os at jern- og metalskrottet håndteres ordentligt og på en måde der er mindst skadeligt for miljøet.

Da vi kan håndtere store mængder skrot, og indkøber rigtig mange typer af skrot, er det nemmest at kontakte os for at høre og aftale nærmere. Vi er sikre på at vi sammen kan finde en løsning for lige netop dit skrot.