Kobber pris

Kobber pris

Få vores højeste pris på kobber ved Brande Metalkøb.
Sælg dit kobber til en skrothandler i stedet for at smide det på lossepladsen.
Dit kobber kan være nemlig være penge værd.

Hvis du ligger inde med noget kobber, kan du bare kontakte os for et uforpligtende tilbud.
Hvis du har en større mængde, kan vi endda arrangere afhentning kvit og frit.
Kontakt os lige HER.

Kobber købes

Her ved Brande Metalkøb har vi specialiseret os i opkøb af kobber og andet skrot i flere generationer.
Vi ved at prisen på kobber er altafgørende for at skabe en god forretning i vores branche. Netop derfor har vi valgt altid at give vores kunder de bedste mulige priser og altid den højeste dagspris.
Hvis du skal sælge dit kobber, så tag endelig kontakt til os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud og vil næsten garantere, at du ikke får en bedre pris et andet sted.

Skal du tjene mest muligt på dit kobber, så lad os købe det.
Du kan aflevere kobberet på vores plads i Brande eller vi kan afhente det på din adresse. Vi afhenter naturligvis skrot i hele Danmark med meget kort tidsfrist.

Bedste pris på kobber

Vi har måske de bedste kobberpriser i hele Danmark.
Grunden til at vi siger måske, er at priserne ændres dagligt. Vi forsøger altid at have vores bedste pris, den bedste service og lynhurtig afhentning på din adresse.

Vi er en solid familie virksomhed, som har eksisteret i flere generationer. Vi har haft en stigende vækst i mange år. Vores vækst er baseret på glade og loyale kunder, men vi er også klar over at prisen altid er vigtig.
Derfor vil vi hellere tjene mindre pr. kunde og varetage en større mængde kunder. Det er nemlig det som giver os glade kunde og intet er vigtigere for os.

Du kan se mere om Danmarks bedste skrotpriser via dette link.

Hvad er kobber?

Ved du hvad kobber er og hvorfor det hedder kobber?
Kobber er faktisk opkaldt efter Cypern og så optræder det som det 29. grundstof i det periodiske system.

Kobber er et af de få metaller der optræder som rent metal i naturen, frem for i kemisk forbindelse med andre stoffer. Af den grund har nogle af de tidligste civilisationer haft adgang til kobber og mennesker har brugt kobber i mindst 10.000 år.

Sumererne og egypterne fremstillede redskaber af kobber. Egypterne fandt hurtigt ud af, at kobberet bliver lettere at støbe hvis man tilsætter en smule tin. Efter kobber kom bronzen hurtigt til. I Kina brugte man kobber omkring år 2000 f.kr. og fremstillede bronze i høj kvalitet omkring 1200 f.kr.

Kobber var en vigtig ressource for både oldtidens Grækenland og for Romerriget. Romerne kaldte det for aes Cyprium (aes er et generelt latinsk ord for kobberholdige legeringer), efter Cypern, da meget kobber på den tid blev udvundet dér.

Heraf blev det nyere latinske ord for kobber udledt 'cuprum'. Kobber blev knyttet sammen med Afrodite/Venus, og alkymisterne brugte samme symbol for kobber som for planeten Venus.