Jern Priser

Jern Priser

Sælg dit gamle jernskrot til os ved Brande Metalkøb, så er du nemlig altid sikret den vores højeste dagspris. Samtidig kan du altid forvente en god og personlig service.

Hvis du vil høre mere om vores jernpriser eller vores service, kan du altid ringe til os. Vi sidder altid klar ved telefonen, så vi kan tage en uforpligtende snak og give dig en pris for dit jernskrot.

AFHENTNING AF JERN OG METAL

Ligger din virksomhed eller arbejdsplads inde med jernskrot eller metalskrot kan vi afhente det på jeres adresse. Vi kan afhente jeres jern og metalskrot uanset hvor i Danmark i hører hjemme. Vores biler kører nemlig rundt og samler skrot op på både Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Vi kan stort set altid afhente jeres jernskrot og metalskrot med meget kort varsel. Alt du skal gøre er at give os et kald, så kan vi tage en snak og aftale et tidspunkt for afhentning.

Hvis du løbende har behov for at få afhentet dit jern eller metal, kan vi tilbyde dig en fast aftale, hvor vi løbende vil sørge for at afhente og betale jer for jeres jern og metal.

Hvis du er privatperson, kan du naturligvis også komme ned og aflevere dit gamle jern på vores plads i Brande (Midtjylland). Hvis du som privatperson ligger inde med en større mængde jernskrot, kan vi naturligvis også afhente det på din privat adresse.

BEDSTE PRISER PÅ JERN OG METAL

Som tidligere nævnt er du altid sikret vores bedste priser på jern og metal, når du sælger dit skrot til os. Alle vores priser for jern og metaler baseret på de aktuelle og daglige noteringer fra London Metal Exchange.

Derfor kan priserne på jern og metal varierer fra dag til dag, men samtidig er du altid sikret vores højeste dagspris – Selvom det tager tid at regulere vores priser dagligt, så sikrer det alle vores kunder den bedst mulige pris og den bedst mulige service