Elektronik affald

Elektronik affald

Elektronik fylder en større og større del af vores hverdag og vores liv generelt. Uanset hvad vi laver og hvor vi begiver os hen, så er vi omgivet af elektronik.

Uanset om vi kan lide det eller ej, så er elektronik blevet en fast og uundværlig del af vores liv. Prøv at forestille dig en verden uden telefon og computer, nej vel – Det er nærmest en uhørt tanke.

Den stigende mængde af elektroniske apparater kommer dog ikke uden udfordringer. Der er nemlig en bagside af medaljen. En bagside som allerede nu har store miljømæssige konsekvenser.

GENANVENDELSE AF ELEKTRONIKAFFALD

I dag bliver der produceret elektronik i så store mængder, at det kan være svært at begribe. Der kommer konstant nye elektroniske apparater på markedet. Samtidig bliver produktionen mere effektiv og dermed falder priserne for allerede producerede elektroniske produkter.

Prøv at gøre dig nogle overvejelser omkring de elektroniske apparater, som du er omgivet af. Hvor gammel er din mobil? Hvor gammel er din computer? Måske kan du også konstatere, at du udskifter dine elektroniske apparater relativt ofte? Hvis ja, så er det jo som sådan ikke et problem. Derimod skal dit fokus være på hvad du gør med dine gamle apparater. Dine elektroniske apparater kan nemlig genanvendes og dermed delvist genbruges. Omvendt indeholder dine elektroniske apparater også en mængde farlige stoffer og affald, som skal håndteres korrekt.
Derfor er det vigtigt, at du sælger dit gamle elektronikaffald ved en skrothandler som er uddannet til at håndtere dit elektroniske affald. Du kan ovenikøbet tjene en ganske god skilling ved at sælge dit elektronikaffald.

Her ved Brande Metalkøb er vi specialister i håndtering og genanvendelse af elektronikaffald. Hvis du ligger inde med gammel og brugt elektronik, så sælg det til os.

Kontakt os HER og hør hvor meget vi vil give for dit elektronikaffald.